top of page

Kofta i kryddersauce


Ingredienser til 2 kuverter

Kofta: 400 g hakket oksekød 1/2 løg i tern 1/2 rød chili uden kerner 1 tsk salt 5 g spidskommen 1 tsk masala krydderi 5 g frisk koriander

Sauce: 1/2 løg i tern 1 hvidløg 1 dåse tomater 1/2 dl fløde 1 tsk salt, chili, gurkemeje, paprika og ingefær 2 dl kalvefond


Fremgangsmåde

Kødet røres sammen med et løg i tern, rød chili, spidskommen, masala krydderi og friske koriander, som er hakket

Formes nu til kødboller "samme størrelse som til boller i karry" Lad dem hvile i køleskabet mens du laver saucen Til saucen, sauteres løg i tern i en gryde med hvidløg, chili, gurkemeje, paprika og ingefær Tilsæt tomater som er blendet og kalvefonden Læg nu kødbollerne i saucen og lad retten små simre under låg i 20-25 minutter. Tilsæt fløden lige inden i skal spise

Serveres med ris og frisk koriander


Kofta er i familie af kødboller og stammer fra det mellemøstlige, Balkans område

Minder også meget om kødboller fra de indiske subkontinent, sydkaukasiske køkken

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page