Koldhævet italienskbrød


Ingredienser til 1 brød

1/5 l tempereret vand 37 gr Lidt salt 25 g gær 1 tesk honning 1 gulerod revet 400 g Italiensk hvedemel 750 g Semolina mel


Fremgangsmåde

Tempereret vand, gær og salt røres sammen og tilsættes honning og revet gulerod

Rør herefter melet i lidt efter lidt, til dejen er lidt sej men stadig våd Skålen dækkes til og stilles i køleskabet natten over Dagen efter hældes dejen på en bageplade med bagepapir Brødet skal bages af to omgange Først 20 min i en opvarmet ovn ved180 gr Skru herefter ned på 160 °C og bag brødet færdig i ca 20minutter

Har du et stege termometer kan du måle om brødet er færdig, det skal stå på 90 gr

Fakta: Semolina mel indeholder gluten og er lavet af durumhvede Det er lavet ved formaling af durumhvedens hårde kerne, hvor der dannes fint granulerede gryn der også bruges til at lave pasta

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest