Koldhævet italienskbrød

Ingredienser til 1 brød
1/5 l tempereret vand 37 gr Lidt salt 25 g gær 1 tesk honning 1 gulerod revet 400 g Italiensk hvedemel 750 g Semolina mel
Fremgangsmåde
Tempereret vand, gær og salt røres sammen og tilsættes honning og revet gulerod
Rør herefter melet i lidt efter lidt, til dejen er lidt sej men stadig våd Skålen dækkes til og stilles i køleskabet natten over Dagen efter hældes dejen på en bageplade med bagepapir Brødet skal bages af to omgange Først 20 min i en opvarmet ovn ved180 gr Skru herefter ned på 160 °C og bag brødet færdig i ca 20minutter
Har du et stege termometer kan du måle om brødet er færdig, det skal stå på 90 gr
Fakta: Semolina mel indeholder gluten og er lavet af durumhvede Det er lavet ved formaling af durumhvedens hårde kerne, hvor der dannes fint granulerede gryn der også bruges til at lave pasta