Krydderurt flutes


Ingredienser til 5 flutes

8 dl tempereret vand 5 g salt

5 g sukker 25 g gær En håndfuld krydderurter efter eget valg "her er oregano, basilikum og purløg gode sammen" 25 g feta ost til dejen

50 g feta til fyld 750 g italiensk hvedemel Ca. 1000 g hvedemel

1 æg eller olie til pensling


Fremgangsmåde

Tilsæt tempereret vand og gær i en skål Kom salt og sukker i

Hak de 25 g feta og det halve af krydderurterne "gem lidt til pynt" og kom det i

Herefter kommes melet i lidt af gangen. Du skal bruge så lidt hvedemel som muligt. Dejen skal hvile i 30 minutter

Herefter formes den til lange flutes på en ovnplade Dejen hæver igen i 15 minutter et lunt sted. Smør dejen med lidt pisket æg eller olie og drys dem med krydderurt

Bages i en varm ovn i ca 25 minutter ved 175 grader Når brødet er bagt, snittes et hul i midten. Heri kommes resten af fetaen og friske krydderurter.

Flutet er færdig når det har en temperatur på 90 grader

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest