Krydderurt flutes

Ingredienser til 5 flutes
8 dl tempereret vand 5 g salt
5 g sukker 25 g gær En håndfuld krydderurter efter eget valg "her er oregano, basilikum og purløg gode sammen" 25 g feta ost til dejen
50 g feta til fyld 750 g italiensk hvedemel Ca. 1000 g hvedemel
1 æg eller olie til pensling
Fremgangsmåde
Tilsæt tempereret vand og gær i en skål Kom salt og sukker i
Hak de 25 g feta og det halve af krydderurterne "gem lidt til pynt" og kom det i
Herefter kommes melet i lidt af gangen. Du skal bruge så lidt hvedemel som muligt. Dejen skal hvile i 30 minutter
Herefter formes den til lange flutes på en ovnplade Dejen hæver igen i 15 minutter et lunt sted. Smør dejen med lidt pisket æg eller olie og drys dem med krydderurt
Bages i en varm ovn i ca 25 minutter ved 175 grader Når brødet er bagt, snittes et hul i midten. Heri kommes resten af fetaen og friske krydderurter.
Flutet er færdig når det har en temperatur på 90 grader