Kylling med cheddar og gulerodssalsa

Ingredienser til 2 kuverter
2 kylling bryster 50 g cheddar ost 15 g mandler 5 g sorte sesam
Lidt olie
Sprød salat
Tapenade: 1 store gulerødder 1/2 spsk æble eddike 50 g feta 1/2 rød chili uden sten 1/2 dl basilikum 1/2 spsk paprika 1 lille fed hvidløg Lidt peber
Fremgangsmåde
Brysterne anrettet i et ovnfast fad og smørres med olien, sesam og hakket mandler
Bryst, kommes i en varm ovn på 175 gr. i 10 minutter
Herefter fordeles cheddaren oven på og kyllingen færdig steges ca.15 minutter.
Tapenade:
Gluerødder koges møre og blendes sammen med de øvrige ingredienser, Pas på med salt da der er meget salt i fetaen.
Anret den færdig stegte kylling på sprøde salatblade og tilsæt din tapenade som topping