top of page

Kylling med cheddar og gulerodssalsa


Ingredienser til 2 kuverter


2 kylling bryster 50 g cheddar ost 15 g mandler 5 g sorte sesam

Lidt olie

Sprød salat


Tapenade: 1 store gulerødder 1/2 spsk æble eddike 50 g feta 1/2 rød chili uden sten 1/2 dl basilikum 1/2 spsk paprika 1 lille fed hvidløg Lidt peber


Fremgangsmåde


Brysterne anrettet i et ovnfast fad og smørres med olien, sesam og hakket mandler

Bryst, kommes i en varm ovn på 175 gr. i 10 minutter

Herefter fordeles cheddaren oven på og kyllingen færdig steges ca.15 minutter.

Tapenade:

Gluerødder koges møre og blendes sammen med de øvrige ingredienser, Pas på med salt da der er meget salt i fetaen.

Anret den færdig stegte kylling på sprøde salatblade og tilsæt din tapenade som topping

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.