top of page

Kylling med sauteret asparges


Ingredienser til 2 kuverter


4 kyllingelår

2 forårsløg

25 g ramsløg " kan undlades"

1 spsk paprika

1/2 lime

Salt og peber


3 hvide asparges

3 grønne asparges

2 forårsløg

2 radiser

25 g ramsløg " kan undlades"

1 spsk smør

hvilløg

1/2 lime

Salt og peber

200 g frisk pasta



Det er gæstekokken Anton som hjælper og inspirerer i køkkenet i dag :-)


Fremgangsmåde


Kylling:

Som vist på videoen snit det grønne, kom det på lårene.

Krydder med salt og peber.

Kom kyllingerne på grillen i ca. 25 minutter eller i ovnen på 180 C ca. 35 minutter.

Det er nemt og kan passe sig selv på grillen.


Sauterede asparges:

Sæt vand over til pasta med lidt salt.

Skræl de hvide asparges og knæk det nederst af. " kan trævle lidt"

Snit både de hvide og grønne asparges på langs.

Rens forårsløg, snit på samme måde.

Skyl ramsløg og skær dem groft, skær radiser i skiver.

Rør smør med hvidløg, kom det på en lun pande.

Når det syder tilsættes alle grøntsagerne, sauteres til de er møre og smages til med lime, salt og peber.

Pastaen koges i 3 minutter, serveres med de sauterede grøntsager.








67 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page