Kylling med sauteret asparges

Ingredienser til 2 kuverter
4 kyllingelår
2 forårsløg
25 g ramsløg " kan undlades"
1 spsk paprika
1/2 lime
Salt og peber
3 hvide asparges
3 grønne asparges
2 forårsløg
2 radiser
25 g ramsløg " kan undlades"
1 spsk smør
hvilløg
1/2 lime
Salt og peber
200 g frisk pasta
Det er gæstekokken Anton som hjælper og inspirerer i køkkenet i dag :-)
Fremgangsmåde
Kylling:
Som vist på videoen snit det grønne, kom det på lårene.
Krydder med salt og peber.
Kom kyllingerne på grillen i ca. 25 minutter eller i ovnen på 180 C ca. 35 minutter.
Det er nemt og kan passe sig selv på grillen.
Sauterede asparges:
Sæt vand over til pasta med lidt salt.
Skræl de hvide asparges og knæk det nederst af. " kan trævle lidt"
Snit både de hvide og grønne asparges på langs.
Rens forårsløg, snit på samme måde.
Skyl ramsløg og skær dem groft, skær radiser i skiver.
Rør smør med hvidløg, kom det på en lun pande.
Når det syder tilsættes alle grøntsagerne, sauteres til de er møre og smages til med lime, salt og peber.
Pastaen koges i 3 minutter, serveres med de sauterede grøntsager.
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d