Kylling med stegte ris

Ingredienser til 2 kuverter
2 kyllingebryster
Lidt paprika, salt og peber
Lidt raps olie til at smøre kyllingen med
1 dl ris
1 tesk karry
1 tesk salt
2 spsk oliven olie
15 gram ingefær
1/2 citron
50 g bønner
1 rødløg
1 peberfrugt
1/4 rødt spidskål
En håndfuld spinatblade
1 lille bundt persille
Salt og peber
Fremgangsmåde
Vend dine kyllingebryster i lidt olie med paprika, salt og peber
Steg dem i en varm ovn ved 175 gr i ca 20 minutter
Kog ris i vand og tilsæt 1 tesk karry, salt og peber
Ingefær, rødløg, bønner og peberfrugt skæres i tern
Snit spidskål og spinat i strimler
Skyl og hak persillen
Når risen er kogt sigtes vandet fra
Kom olien i en pande med høj kant, og tilsæt dine grøntsager i tern
Sauter dem lidt og kom risen i sammen med den røde spidskål
Smag til med citron, salt og peber
Retten serveres som vist på billedet