Kylling med stegte ris


Ingredienser til 2 kuverter


2 kyllingebryster

Lidt paprika, salt og peber

Lidt raps olie til at smøre kyllingen med

1 dl ris

1 tesk karry

1 tesk salt

2 spsk oliven olie

15 gram ingefær

1/2 citron

50 g bønner

1 rødløg

1 peberfrugt

1/4 rødt spidskål

En håndfuld spinatblade

1 lille bundt persille

Salt og peber


Fremgangsmåde


Vend dine kyllingebryster i lidt olie med paprika, salt og peber

Steg dem i en varm ovn ved 175 gr i ca 20 minutter


Kog ris i vand og tilsæt 1 tesk karry, salt og peber

Ingefær, rødløg, bønner og peberfrugt skæres i tern

Snit spidskål og spinat i strimler

Skyl og hak persillen

Når risen er kogt sigtes vandet fra

Kom olien i en pande med høj kant, og tilsæt dine grøntsager i tern

Sauter dem lidt og kom risen i sammen med den røde spidskål

Smag til med citron, salt og peber


Retten serveres som vist på billedet




3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest