top of page

Kylling med stegte ris


Ingredienser til 2 kuverter


2 kyllingebryster

Lidt paprika, salt og peber

Lidt raps olie til at smøre kyllingen med

1 dl ris

1 tesk karry

1 tesk salt

2 spsk oliven olie

15 gram ingefær

1/2 citron

50 g bønner

1 rødløg

1 peberfrugt

1/4 rødt spidskål

En håndfuld spinatblade

1 lille bundt persille

Salt og peber


Fremgangsmåde


Vend dine kyllingebryster i lidt olie med paprika, salt og peber

Steg dem i en varm ovn ved 175 gr i ca 20 minutter


Kog ris i vand og tilsæt 1 tesk karry, salt og peber

Ingefær, rødløg, bønner og peberfrugt skæres i tern

Snit spidskål og spinat i strimler

Skyl og hak persillen

Når risen er kogt sigtes vandet fra

Kom olien i en pande med høj kant, og tilsæt dine grøntsager i tern

Sauter dem lidt og kom risen i sammen med den røde spidskål

Smag til med citron, salt og peber


Retten serveres som vist på billedet




9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle