Kyllingetærte med porrer


Ingredienser til en tærte

Bund: 100 g hvedemel 50 g fuldkornshvedemel 1 tsk salt 50 g smør 1 æg

Fyld: 150 g stegt eller kogt kylling i tern eller strimler 2 porrer 3 æg 1½ dl mælk 1 dl cremefraiche 50 g friskrevet pecorino eller parmesan

Smag til med salt og peber


Fremgangsmåde

Hvedemel og fuldkornshvedemel ligges i en bunke på bordet

Lav et hul i midten af melet til salt, smør og æg

Du skal nu samle dejen i hånden

Dejen pakkes ind i film eller en frysepose og hviler på køl i minimum 30 minutter

Tryk nu dejen ud i smurt tærteform

Bundes skal prikkes med en gaffel

For bag bunden i en varm ovn ved 180 grader i 8 minutter

Klargør fyld

Porrer skæres i skiver, skylles grundigt og sauteres i en pande, sammen med kylling i tern med lidt olie

Kom det på din bund

Æg, mælk, cremefraiche salt og peber piskes let sammen og hældes over

Drysses med den revne ost og bages ved 180 grader i 25 minutter

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest