Kyllingetærte med porrer

Ingredienser til en tærte
Bund: 100 g hvedemel 50 g fuldkornshvedemel 1 tsk salt 50 g smør 1 æg
Fyld: 150 g stegt eller kogt kylling i tern eller strimler 2 porrer 3 æg 1½ dl mælk 1 dl cremefraiche 50 g friskrevet pecorino eller parmesan
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde
Hvedemel og fuldkornshvedemel ligges i en bunke på bordet
Lav et hul i midten af melet til salt, smør og æg
Du skal nu samle dejen i hånden
Dejen pakkes ind i film eller en frysepose og hviler på køl i minimum 30 minutter
Tryk nu dejen ud i smurt tærteform
Bundes skal prikkes med en gaffel
For bag bunden i en varm ovn ved 180 grader i 8 minutter
Klargør fyld
Porrer skæres i skiver, skylles grundigt og sauteres i en pande, sammen med kylling i tern med lidt olie
Kom det på din bund
Æg, mælk, cremefraiche salt og peber piskes let sammen og hældes over
Drysses med den revne ost og bages ved 180 grader i 25 minutter