top of page

Nytårslaks 2022


En super forret til nytårsbordet


Ingredienser til 4 kuverter


300 g laks

1 spsk røget salt

2 dl. Syltet rødbeder i tern

1/2 dl bedelage

1 tesk god grov sennep

2,5 spsk mango sirup

4 skiver gule rå beder

4 skiver rødebeder

1 tesk rørsukker

Frisk basilikum


Fremgangsmåde


Kom rygesalten på laksen og sæt den i køleskabet til dagen efter.

Skær den i 4 stykker og bag den i en varm ovn på 100 gr. ca. 20 minutter alt efter størrelse.


Skær de rå Beder i skiver og vend dem i lidt af mango sirup

Bag dem sammen med laksen og lad den stå i ovnen 15 minutter mere.


Skær de syltede beder i fine tern.


Pisk bedelagen i en gryde sammen med resten af mangosirup, sennep og sukker .

varmes op og koges ind til en sirup.


Sæt ovnen på 225 gr.

Giv nu laksen et pif lige inden anretning så den bliver gylden. Kom nu både de bagte og syltet beder på laksen sammen med siruplagen

og pynt med basilikum.

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page