Laks med selleri tzatziki
Ingredienser til 2 kuverter
400 g fersk laks 1/2 citron 1 stængel blegselleri Lidt forårsløg eller ramsløg 1 dl græsk yoghurt ” drænet yoghurt” 1 fed hvidløg 1 håndfuld stenfri grønne druer 1 håndfuld persille Lidt honning, salt og peber efter smag
Fremgangsmåde
Laksen deles i to stykker og krydres med citron, salt og peber. Laksen steges i ovnen kort før servering, ca.17 minutter ved 175 °C. Topping: Græsk yoghurt tilsættes hvidløg, honning, og resten af citronen. Bladselleri og forårsløg snittes i ultra fine strimler og vendes i yoghurten " gem lidt til pynt" sammen med .de skyllede grønne druer og fint hakket persille. Den stegte laks anrettes på et fad med en skefyld tzatzziki drysset med forårsløg, druer og persille.