Laks med selleri tzatziki


Ingredienser til 2 kuverter

400 g fersk laks 1/2 citron 1 stængel blegselleri Lidt forårsløg eller ramsløg 1 dl græsk yoghurt ” drænet yoghurt” 1 fed hvidløg 1 håndfuld stenfri grønne druer 1 håndfuld persille Lidt honning, salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

Laksen deles i to stykker og krydres med citron, salt og peber. Laksen steges i ovnen kort før servering, ca.17 minutter ved 175 °C. Topping: Græsk yoghurt tilsættes hvidløg, honning, og resten af citronen. Bladselleri og forårsløg snittes i ultra fine strimler og vendes i yoghurten " gem lidt til pynt" sammen med .de skyllede grønne druer og fint hakket persille. Den stegte laks anrettes på et fad med en skefyld tzatzziki drysset med forårsløg, druer og persille.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest