Lamme culotter i øldej


Ingredienser til 2 kuverter

Dej: 1 dl lunt vand 5 g salt 20 g gær 1 dl øl 100 g mel "alt efter hvilken mel du bruger"

Fyld: 200 g lamme culotte Lidt frisk rosmarin Lidt brandnælde eller løg urt fra haven "kan undlades" 1 fed hvidløg 1/2 citroner


Fremgangsmåde

Vand, øl, salt og gær røres sammen i en skål og melet tilsættes til det hænger sammen og kan rulles ud

Herefter deles dejen i 2 stykker og rulles ud. Lammekødet brunes af på en pande med hvidløg, plukket rosmarin, brandnælder, salt og peber

Lammet køles af og kommes oven på dejen. Citron og skal tilsættes og dejen lukkes sammen ind over midten og vendes om Pakken steges i ovn ved 185 grader i mellem 25-30 minutter

Hvis du har et stege termometer skal det færdige resultat stå på 65 grader "herefter hvile færdig" Kan med fordel tilberedes på grillen i samme tidsinterval

Retten smager dejligt med bagte rodfrugter, citrus kartofler og en god tzatziki

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Frisk gryde

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest