Lamme culotter i øldej

Ingredienser til 2 kuverter
Dej: 1 dl lunt vand 5 g salt 20 g gær 1 dl øl 100 g mel "alt efter hvilken mel du bruger"
Fyld: 200 g lamme culotte Lidt frisk rosmarin Lidt brandnælde eller løg urt fra haven "kan undlades" 1 fed hvidløg 1/2 citroner
Fremgangsmåde
Vand, øl, salt og gær røres sammen i en skål og melet tilsættes til det hænger sammen og kan rulles ud
Herefter deles dejen i 2 stykker og rulles ud. Lammekødet brunes af på en pande med hvidløg, plukket rosmarin, brandnælder, salt og peber
Lammet køles af og kommes oven på dejen. Citron og skal tilsættes og dejen lukkes sammen ind over midten og vendes om Pakken steges i ovn ved 185 grader i mellem 25-30 minutter
Hvis du har et stege termometer skal det færdige resultat stå på 65 grader "herefter hvile færdig" Kan med fordel tilberedes på grillen i samme tidsinterval
Retten smager dejligt med bagte rodfrugter, citrus kartofler og en god tzatziki