Let tapas anretning med laks


Ingredienser til 2 kuverter


Et lille bundt asparges

1 pakke laks ca.150 g i skiver

1 håndfuld skyllet salat

Tallerken smækkere " Lille Urteagtig plante som smager af sennep, en årig plante, som du kan nyde hele sommeren i din have eller på en altan"

2 spsk sennep

1 lille citron

1 spsk chilisauce

Salt og peber


Fremgangsmåde


Asparges renses og det nederste knækkes af, du kan både bruge de nye grønne asparges og hvide asparges.

Kom dem i kogende vand i 2 minutter

Lad dem afkøle og giv dem lidt citronskal og salt

Læg en skrive laks på et bræt og rul med salat og asparges


Dressing:

Pisk sød sennep op med chilisauce, citronsaft, salt og peber

Kom dressingen på laksen

Pynt med citron og tallerkensmækker


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest