Med tomater smagen i fokus

Ingredienser til 4 kuverter
1 bakke cherrytomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 tesk paprika
2 snack peberfrugter
1 porrer
1 æble
1 avokado
1 stængel rabarber
200 g feta
25 g pinjekerner
ærteskud eller andet grønt
salt og peber
Fremgangsmåde
Kom cherrytomat sammen med rensede porrer i lange stykker og hele snackpeber i et ildfast fad med olien, hvidløg, paprika, salt og peber. Bages i en varm ovn ved 200 gr. I 20 minutter.
Skær æble i passende tern.
Snit rabarber i tynde skiver.
Skær nu feta i grove tern og avokado i lange skiver.
Når tomater, peber og porrer er færdig, fjernes stenene fra peberfrugten og peberen skæres i skiver.
Tomater og porrer bevares hele.
Kommes nu skiftevis i en skål sammen med rabarber, feta og avokado. Pyntes med ærteskud og pinjekerner.
Virkelig lækkert til grillede kyllingbryst🌸