top of page

Med tomater smagen i fokus


Ingredienser til 4 kuverter


1 bakke cherrytomater

1 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

1 tesk paprika

2 snack peberfrugter

1 porrer

1 æble

1 avokado

1 stængel rabarber

200 g feta

25 g pinjekerner

ærteskud eller andet grønt

salt og peber


Fremgangsmåde


Kom cherrytomat sammen med rensede porrer i lange stykker og hele snackpeber i et ildfast fad med olien, hvidløg, paprika, salt og peber. Bages i en varm ovn ved 200 gr. I 20 minutter.

Skær æble i passende tern.

Snit rabarber i tynde skiver.

Skær nu feta i grove tern og avokado i lange skiver.

Når tomater, peber og porrer er færdig, fjernes stenene fra peberfrugten og peberen skæres i skiver.

Tomater og porrer bevares hele.

Kommes nu skiftevis i en skål sammen med rabarber, feta og avokado. Pyntes med ærteskud og pinjekerner.

Virkelig lækkert til grillede kyllingbryst🌸

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page