NEM SOMMERMAD -MED PINK PANDEKAGER

Ingredienser til 2 kuverter
Pandekagedej:
5 hverdags æg fra Danæg
1 dl Rødbedesaft
Lidt salt og peber
2,5 dl majsmel
Blendes og klar
Tynde pandekager laves på pande med lidt olie.
Fyld:
1 Squash skæres i lange skiver og steges på pande eller grill med paprika, salt og peber
Dip:
1,5 dl sojabønner
2 skefulde salatost
Citronpeber
Blendes og smøres på pandekagen sammen med salaten.
Salat:
Snittet rød spidskål
Kinaradise i strimler
Små buketter broccoli
Spises med sød chilisauce
HILSEN
Christinas Krydderier
#blæst #nem #nemmad #sommer #pandekager #pancakes #vegetarian #vegetar #grønmad #bæredygtig #bæredygtighed #klimamad #climate #nem #eat #easyfood #rødbeder #delicious #foodvideo #sommermad #sommerfood #sandwich #picnic #danæg #june #madblog #vegetariano #vegeterian #waste #danmark