top of page

Oksefilet med lime sauteret svampe


Ingredienser til 2 kuverter

500 kg oksefilet 1 bakke af 50 g svampemiks

1/2 rødløg 1 lime

1 hvidløg 2 spsk raps olie 1/2 dl fløde " her kan du også bruge saucefløde" 2 g sennepsfrø 1 tsk sukker 2 gulerødder Salt og peber 1 lille bakke spinatblade


Fremgangsmåde

Filet afpareres hvis senen ikke er taget af og brunes på pande eller en grill i 5 minutter på hver side "steges færdig i ovn"

Gulerødder skrælles, skæres i passende skiver og vendes i olie med lidt salt og peber Steg og gulerødder sættes i et ildfast fad ved 57 grader i 40 minutter. " Bemærk at ovnen ikke må være varmere" Svampe renses og tørres i et klæde Sauteres først i en gryde med lidt rapsolie, heri tilsættes rødløg i tern, revet skal af lime samt saften Krydderes med sennep frø, og hvidløg

Smages til med fløde, salt, peber og lidt sukker Stegen steg anrettes på de spæde spinatblade, gulerødder Pyntes med limesvampe

Søde ovnkartofler passer rigtig fint hertil

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page