Oksefilet med lime sauteret svampe

Ingredienser til 2 kuverter
500 kg oksefilet 1 bakke af 50 g svampemiks
1/2 rødløg 1 lime
1 hvidløg 2 spsk raps olie 1/2 dl fløde " her kan du også bruge saucefløde" 2 g sennepsfrø 1 tsk sukker 2 gulerødder Salt og peber 1 lille bakke spinatblade
Fremgangsmåde
Filet afpareres hvis senen ikke er taget af og brunes på pande eller en grill i 5 minutter på hver side "steges færdig i ovn"
Gulerødder skrælles, skæres i passende skiver og vendes i olie med lidt salt og peber Steg og gulerødder sættes i et ildfast fad ved 57 grader i 40 minutter. " Bemærk at ovnen ikke må være varmere" Svampe renses og tørres i et klæde Sauteres først i en gryde med lidt rapsolie, heri tilsættes rødløg i tern, revet skal af lime samt saften Krydderes med sennep frø, og hvidløg
Smages til med fløde, salt, peber og lidt sukker Stegen steg anrettes på de spæde spinatblade, gulerødder Pyntes med limesvampe
Søde ovnkartofler passer rigtig fint hertil