Salat med orange kartofler og tigerrejer

Ingredienser
Kartoffel:
1 stor sød kartoffel
Rapsolie til stegning
Lidt salt, paprika og peber
Kartofler steges i lidt rapsolie på en pande med salt peber og paprika, til de er gyldne
Rejer:
200 g store tigerrejer
15 g smør
1/2 citron
Lidt paprika, salt og peber
Rejer steges i smør, paprika, salt og peber.
Kom citronsaft på når de er røde.
Tomater kål og ærteskud
1 bakke cherrytomater
1 spsk chili olie
1 tesk groft salt
100 g ærteskud
Tomater skyldes at kommes i et lille ildfastfad.
Vendes med olien og det er grov salt.
Bages i ovnen ved 225° i 15 minutter.
Ærteskud og grønkål skylles grundigt.
Grønkålen kan evt. hakkes, så den ikke er så grov. “Husk at gem til toppen”
Tilsæt de søde kartofler som du ruller som roser.
Kom rejer og tomater på.
drys med frisk hakket grønkål
Se video her…
Hilsen Christina