Ovnbagt kylling med salsa


Ingredienser til 2 kuverter


2 kyllingebryster

Salsa smørelse og topping:

1 stor rød tomater

1 spsk hvidvins eddike

2 spsk rapsolie

1 rød chili "stærk" 1/2 "mild"

1 knivspids spidskommen og koriander

2 tesk paprika

1 fed hvidløg

1 dl ketchup

Salt, peber og sukker efter smag


Fremgangsmåde


Blend alle ingredienser og fordel det halve på brysterne

Steg dem i ovnen ved 175 gr. i ca. 20 minutter alt efter størrelse. Du kan også grille dem i ca. 17 minutter. Deres kærne temperatur skal være 75 gr.

Fordel resten af salsaen på toppen ved servering.

Til denne ret passer pasta med pesto rigtigt godt sammen

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest