Pandekage hapser med linse humus

Ingredienser til 2 kuverter
2 mexicanske pandekager 3/4 dl gule linser 1 spsk rapsolie 1 spsk jordnødsmør
1 dl yoghurt 5 % 1 fed hvidløg 1/2 lime
Smag til med salt, sukker og peber Et lille glas sol tørret tomater "semi-dried" 1 pose salatmiks
Fremgangsmåde
Linserne skylles grundigt med vand, da de kan indeholde en del sand.
Hæld kogende vand over de skyllede linser til det dækker, lad dem stå og trække i 15 minutter
Når de er afkølet, blendes de sammen med de øvrige ingredienser og smages til.
Sættes på køl til de er helt kolde. Når linsehumusen er kold smørres den på pandekagerne
Bag dem i en varm ovn ved 180 grader i ca.7 minutter Pandekagerne klippes i passende stykker og anrettes på et miks af salat du selv har valgt.
Pynt med sød chilisauce og soltørret tomater
Lækker tapas til velkomst