Pandekage hapser med linse humus


Ingredienser til 2 kuverter

2 mexicanske pandekager 3/4 dl gule linser 1 spsk rapsolie 1 spsk jordnødsmør

1 dl yoghurt 5 % 1 fed hvidløg 1/2 lime

Smag til med salt, sukker og peber Et lille glas sol tørret tomater "semi-dried" 1 pose salatmiks


Fremgangsmåde

Linserne skylles grundigt med vand, da de kan indeholde en del sand.

Hæld kogende vand over de skyllede linser til det dækker, lad dem stå og trække i 15 minutter

Når de er afkølet, blendes de sammen med de øvrige ingredienser og smages til.

Sættes på køl til de er helt kolde. Når linsehumusen er kold smørres den på pandekagerne

Bag dem i en varm ovn ved 180 grader i ca.7 minutter Pandekagerne klippes i passende stykker og anrettes på et miks af salat du selv har valgt.

Pynt med sød chilisauce og soltørret tomater


Lækker tapas til velkomst

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest