Panna cotta med rabarber

Ingredienser til 4 kuverter
1/2 l piskefløde
4 husblas
1/2 vaniljestang
1 spsk sukker
4 jordbær
Rabarbersirup
Fremgangsmåde
Kom 4 husblas i koldt vand, i en lille skål.
Kom fløden i en gryde under svag varme.
Tilsæt sukker og vanilje fra den friske vaniljestang.
Rør forsigtigt rundt med en grydeske "Brug ikke et piskeris hvis du vil undgå bobler i cremen.
Når cremen er godt varm "Må ikke koge" tilsættes husblasen.
Cremen kommes på glas og stilles på køl.
Undgå at dække den til før de er helt kolde.
Pynt med jordbær og sirup.
Rabarbersirup:
1 rabarber
2 dl vand
1 1/2 spsk sukker
Rabarber skæres i grove tern.
Koges med sukker og vand til vandet er reduceret til halv størrelse.
Sigtes og hældes på en lille flaske.
Afkøles.
Du kan lave den selv eller købe rabarbersirup i et supermarked
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d