top of page

Panna cotta med rabarber


Ingredienser til 4 kuverter


1/2 l piskefløde

4 husblas

1/2 vaniljestang

1 spsk sukker

4 jordbær

Rabarbersirup


Fremgangsmåde


Kom 4 husblas i koldt vand, i en lille skål.

Kom fløden i en gryde under svag varme.

Tilsæt sukker og vanilje fra den friske vaniljestang.

Rør forsigtigt rundt med en grydeske "Brug ikke et piskeris hvis du vil undgå bobler i cremen.

Når cremen er godt varm "Må ikke koge" tilsættes husblasen.

Cremen kommes på glas og stilles på køl.

Undgå at dække den til før de er helt kolde.

Pynt med jordbær og sirup.




Rabarbersirup:

1 rabarber

2 dl vand

1 1/2 spsk sukker

Rabarber skæres i grove tern.

Koges med sukker og vand til vandet er reduceret til halv størrelse.

Sigtes og hældes på en lille flaske.

Afkøles.

Du kan lave den selv eller købe rabarbersirup i et supermarked

67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page