top of page

Paneret selleri eller kylling






Du bestemmer🪴🪴

Det kan være svært at vælge, men jeg lover dig, DET SMAGER LIGE GODT om det er med selleri eller kylling.

Simpel opskrift Med utrolig meget smag.


Ingredienser til 2 kuverter

2 tykke skriver selleri

eller

2 kyllingbryster

400 g frisk båndpasta


PANERING

1 dl. rasp

2 spsk nem pesto

En håndfuld spinat, 1hvidløg, saft af 1/2 citron. 1 spsk græskarkerner, 2 spsk rapsolie, salt og peber. Blendes


Vend selleri eller kylling i pesto og dyp i rasp.


TOMATSAUCEN

1 spsk olie

1 tesk paprika

1 tesk chilisauce

1 fed hvidløg

1 rødløg i skiver

3 skiver chorozo “ kan undlades”

5 champignon i skiver

250 g cherrytomater

1 dl tomatsauce

1/2 dl saucefløde

smag til med salt, peber og lidt sukker


God fornøjelse

Hilsen Christina




24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page