Paneret selleri eller kylling






Du bestemmerūü™īūü™ī

Det kan være svært at vælge, men jeg lover dig, DET SMAGER LIGE GODT om det er med selleri eller kylling.

Simpel opskrift Med utrolig meget smag.


Ingredienser til 2 kuverter

2 tykke skriver selleri

eller

2 kyllingbryster

400 g frisk båndpasta


PANERING

1 dl. rasp

2 spsk nem pesto

En h√•ndfuld spinat, 1hvidl√łg, saft af 1/2 citron. 1 spsk gr√¶skarkerner, 2 spsk rapsolie, salt og peber. Blendes


Vend selleri eller kylling i pesto og dyp i rasp.


TOMATSAUCEN

1 spsk olie

1 tesk paprika

1 tesk chilisauce

1 fed hvidl√łg

1 r√łdl√łg i skiver

3 skiver chorozo ‚Äú kan undlades‚ÄĚ

5 champignon i skiver

250 g cherrytomater

1 dl tomatsauce

1/2 dl saucefl√łde

smag til med salt, peber og lidt sukker


God forn√łjelse

Hilsen Christina




21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest