Persille dip


Denne dressing passer så dejligt til grillmad.Den er så simpel og lækker.


Ingredienser til 4 kuverter


1/2 l Cheasy fraiche 5%

1 bundt persille

1 fed hvidløg

1 spsk rørsukker

Salt og peber


fremgangsmåde


Rør fraichen i en skål.

Tilsæt et presset hvidløg, sukker, salt og peber under omrøring.

Skyl persillen og klip den i “gerne lidt groft”.

Nemmere kan det ikke være.


På billedet ser du friske danske ærter.

Salaten på billedet består af skyllede jordbær, dadler, friske asparges, feta og et miks af spæde salatblade.


Det er sluttet middagen af med rævens ben fra vores lokale slagter i Stenløse.

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest