Pizza, vegetar eller completely

VEGETAR ELLER COMPLETELY
🇮🇹🇮🇹🇮🇹
PIZZA ER IKKE BARE PIZZA - Vi har alle vores helt egen, bedste pizza oplevelse.
Vores fik vi i en lille italiensk bjergby Spiazzi.
Det var ikke kun pizzaen som smagte fantastisk, men i høj grad også den lokale italienske stemning, hvor alt foregik i slowmotion OG VI ELSKEDE DET
Vi har siden hen prøvet at ramme den samme fantastiske pizza oplevelse... Lykkedes det? Næsten😂😂
HER KOMMER VORES BUD PÅ EN GOD STEMNINGSFULD PIZZA
Krydret med lidt stemning af kold gin og lime… bare mens vi venter🍸🍸
Opskrift på pizzadej til 2-3 pizzaer
5 dl koldt vand
5 spsk oliven- eller rapsolie
1 tsk salt
7 gram gær
2 dl durum
Ca. 500 gram pizzamel
Fremgangsmåde
Opløs gæren i tempereret vand
Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen indtil dejen slipper skålen.
Stilles ikke alt for varmt en time.
Vend dejen rundt med hånden og giv den et drys ekstra mel. Lad den hvile en time mere.
Hælder nu dejen ud på et meldrysset bord, og vend den i melet indtil den ikke længere klistrer til hænderne.
Del og rul den ud som vist i filmen
🧑🏻🍳🧑🏻🍳
Fyld vegetar:
Tomat sauce
Rødløg i tern
Knoldselleri i tynde skiver
Peberfrugt i skiver
Sød kartoffel i skiver
Tomater
Frisk mozzarella i skiver
Salt og peber
Grill ved 300 gr. i ca. 7 minutter
Ovn ved 225 gr. I ca. 17 minutter
Fyld Completely
Tomatsauce
Rødløg i tern
Kylling i strimler
Serano skinke
Chorizo
Peberfrugt i skiver
Tomater
Frisk mozzarella i skiver
Salt og peber
Grill ved 300 gr. i ca. 7 minutter
Ovn ved 225 gr. I ca. 17 minutter