Pizza, vegetar eller completely



VEGETAR ELLER COMPLETELY

🇮🇹🇮🇹🇮🇹

PIZZA ER IKKE BARE PIZZA - Vi har alle vores helt egen, bedste pizza oplevelse.

Vores fik vi i en lille italiensk bjergby Spiazzi.

Det var ikke kun pizzaen som smagte fantastisk, men i høj grad også den lokale italienske stemning, hvor alt foregik i slowmotion OG VI ELSKEDE DET

Vi har siden hen prøvet at ramme den samme fantastiske pizza oplevelse... Lykkedes det? Næsten😂😂

HER KOMMER VORES BUD PÅ EN GOD STEMNINGSFULD PIZZA

Krydret med lidt stemning af kold gin og lime… bare mens vi venter🍸🍸

Opskrift på pizzadej til 2-3 pizzaer

5 dl koldt vand

5 spsk oliven- eller rapsolie

1 tsk salt

7 gram gær

2 dl durum

Ca. 500 gram pizzamel

Fremgangsmåde

Opløs gæren i tempereret vand

Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen indtil dejen slipper skålen.

Stilles ikke alt for varmt en time.

Vend dejen rundt med hånden og giv den et drys ekstra mel. Lad den hvile en time mere.

Hælder nu dejen ud på et meldrysset bord, og vend den i melet indtil den ikke længere klistrer til hænderne.

Del og rul den ud som vist i filmen

🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳

Fyld vegetar:

Tomat sauce

Rødløg i tern

Knoldselleri i tynde skiver

Peberfrugt i skiver

Sød kartoffel i skiver

Tomater

Frisk mozzarella i skiver

Salt og peber

Grill ved 300 gr. i ca. 7 minutter

Ovn ved 225 gr. I ca. 17 minutter


Fyld Completely

Tomatsauce

Rødløg i tern

Kylling i strimler

Serano skinke

Chorizo

Peberfrugt i skiver

Tomater

Frisk mozzarella i skiver

Salt og peber

Grill ved 300 gr. i ca. 7 minutter

Ovn ved 225 gr. I ca. 17 minutter

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest