Portobello med stegte grøntsager


Denne lækre svamp kan helt klart erstatte din bøf helt uden problemer. En velsmagende kødfri ret.


Ingredienser til 2 kuverter


4 Porto bello

4 tesk Ricotta

1/2 spsk Ingefær

1 spsk Karry

1 tesk chilisauce

1 spsk soja

1 peberfrugt

1 gulerod

3 forårsløg

2 håndfuld frisk spinat

1 håndfuld grønkål

Smag til med Salt, sukker og peber

Raps olie til stegning

Pynt: spinat og bedespire


Fremgangsmåde


Steg Portobello svampen på en lun pande så de bliver lysebrune på begge sider.

Bag dem herefter i ovnen ved 175 gr. I 15 minutter.

Snit alle grøntsager og skær dem i strimler.

Ingefær skrælles og skæres i tern.

Skyl kål og spinat.

Kom rapsolie på en hed pande, sauter først karry, chili, ingefær og soja.

Tilsæt alle grøntsager, slut af med kål og spinat.

Smag grøntsagerne til med sukker, salt og peber.

Anret grøntsagerne på svampen, tilsæt Ricotta og pynt retten med spire og spinat

Hilsen Christina


17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest