Portobello med stegte grøntsager

Denne lækre svamp kan helt klart erstatte din bøf helt uden problemer. En velsmagende kødfri ret.
Ingredienser til 2 kuverter
4 Porto bello
4 tesk Ricotta
1/2 spsk Ingefær
1 spsk Karry
1 tesk chilisauce
1 spsk soja
1 peberfrugt
1 gulerod
3 forårsløg
2 håndfuld frisk spinat
1 håndfuld grønkål
Smag til med Salt, sukker og peber
Raps olie til stegning
Pynt: spinat og bedespire
Fremgangsmåde
Steg Portobello svampen på en lun pande så de bliver lysebrune på begge sider.
Bag dem herefter i ovnen ved 175 gr. I 15 minutter.
Snit alle grøntsager og skær dem i strimler.
Ingefær skrælles og skæres i tern.
Skyl kål og spinat.
Kom rapsolie på en hed pande, sauter først karry, chili, ingefær og soja.
Tilsæt alle grøntsager, slut af med kål og spinat.
Smag grøntsagerne til med sukker, salt og peber.
Anret grøntsagerne på svampen, tilsæt Ricotta og pynt retten med spire og spinat
Hilsen Christina