top of page

Rødbede gravad laks


Ingredienser til 2 kuverter

Skal trække i køleskab i minimum 2 dage

150 g rå laks 1 spsk brun farin 1 tsk salt 1 rødbede fint revet 1 spsk peberrod fint revet 1 tsk groft pebermiks

4 asparges

1 gulerod


Fremgangsmåde

Laksen kommes i et fad med kant så lagen ikke løber fra

Laksen drysses med salt, stå og trækker i 30 minutter

Farin smørres på og stilles på køl i 2 timer

Riv peberrod og rødbede på et rivejern, kom det på laksen

Det er vigtigt det dækker hele laksen Stilles nu på køl mellem 2-4 dage alt efter hvor rød du ønsker laksen Når laksen er klar, skæres den i tynde skiver og rulles med blancheret asparges og gulerødder eller bare salat. "En blanchering er at dyppe din grøntsag kort tid i kogende vand"

Tips

Laver du flere tapasretter kan denne laks godt passe til 4 kuverter

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page