Rodfrugte ragout

Ingredienser til 2 kuverter Kun 170 kcal kuverten
1 spsk olie
1 rødløg i strimler
1 peberfrugt i grove stykker
300 g søde kartofler i skiver
1 stor rød bede i skiver
1 stor gul bede i skiver
1 stribet bolsjer bede i skiber
2 store gulerødder
1/4 hvidkål
2 dåser blendet flåede tomat
1 fed hvidløg
15 g ingefær
1/4 chili
1 tesk timian
Smag til med salt, sukker og peber
Fremgangsmåde
Kom olie i en gryde og sauter løg i strimler.
Skræl alle beder, rødder og søde kartofler og skær dem i skiver.
Sauter dem i gryden med løg.
Tilsæt peberfrugt under svag varme sammen med hvidløg, timian, chili og ingefær.
Blend tomater og kom dem i gryden.
Skyl dåserne med lidt vand og kom det i.
Lad det småsimre i 40 minutter til bederne er møre og saucen reduceret.
Smag til med sukker, salt og peber.
Denne ret er helt vegansk, meget mættende og indeholder kun 170 kcal per person.