Rødbedesnegle



Ingredienser til 15 stk.


Dej: 2,5 dl Tempereret vand. 10 g salt 20 g gær 1/2 rødbede som rives fint. 150 g durum

100 g speltmel

Ca. 250 g hvedemel

Fyld: 1 spsk olie 1/2 tsk spidskommen 1 lime 1 dl fint hakket grønkål Lidt salt og peber

Bedesirup

1/2 rødbede koges i 2,5 dl vand.

Når beden har afgivet farve “ ca. 10 minutter i kog“ tages reden op og bedevandet koges ned til sirup med 3 spsk sukker. Sneglene smørres når de er bagt. Så bevares farven.


Fremgangsmåde

Kålen vaskes grundigt og tørres i et viskestykke. Stokken fjernes og kålen hakkes fint. Sauter kålen på en pande med olie, spidskommen, lime, salt og peber. Lad den afkøle lidt. Rør dejen sammen og rul den ud til en firkant. Fordel fyldet på dejen og rul dejen sammen og skær den ud som vist på billedet.

Lad dejen hvile 30 minutter og smør dejen med olie. Bages ved 169 gr. i ca. 20 minutter alt efter størrelse

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest