Rødbedesnegle

Ingredienser til 15 stk.
Dej: 2,5 dl Tempereret vand. 10 g salt 20 g gær 1/2 rødbede som rives fint. 150 g durum
100 g speltmel
Ca. 250 g hvedemel
Fyld: 1 spsk olie 1/2 tsk spidskommen 1 lime 1 dl fint hakket grønkål Lidt salt og peber
Bedesirup
1/2 rødbede koges i 2,5 dl vand.
Når beden har afgivet farve “ ca. 10 minutter i kog“ tages reden op og bedevandet koges ned til sirup med 3 spsk sukker. Sneglene smørres når de er bagt. Så bevares farven.
Fremgangsmåde
Kålen vaskes grundigt og tørres i et viskestykke. Stokken fjernes og kålen hakkes fint. Sauter kålen på en pande med olie, spidskommen, lime, salt og peber. Lad den afkøle lidt. Rør dejen sammen og rul den ud til en firkant. Fordel fyldet på dejen og rul dejen sammen og skær den ud som vist på billedet.
Lad dejen hvile 30 minutter og smør dejen med olie. Bages ved 169 gr. i ca. 20 minutter alt efter størrelse
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d