Safran stegt lam med citrus kartofler


Ingredienser til 2 kuverter

Du kan få din slagter til at skære et passende stykke lamme ryg, lamme culotte, eller lamme kotelet

Marinade: 1/2 tsk af hver krydderi kommes i en skål, safran, spidskommen, anisfrø, salt og groft peber 1 spsk frisk rosmarin tilsættes sammen med skal og salt af 1 økologiske citron Tilsæt 1 fed hvidløg 1/2 dl rapsolie 1 spsk balsamico 1 spsk soja olie


Fremgangsmåde

Lav marinaden og kom den i en tæt frysepose

Herefter vendes lammet og sættes på køl " gerne lad det trække natten over" Steges på grill eller i ovn 35- 40 min ved 186 grader må gerne trække færdig "alt efter hvilket stykke af lammet du vælger" Kan serveres med hasselbagt kartofler, smurt med citron, smør og hasselnød flager

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Frisk gryde

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest