Salat med kylling
Ingredienser til 2 kuverter
2 kuverter 100 g søde kartofler i tern 6 babytomater 1 hjertesalat i grove strimler 1/4 rødt spidskål i strimler 1/2 peberfrugt i tern 1 avokado i tern 20 g feta i tern 1 stængel bladselleri i fine strimler Lidt ærteskud 1 stort kylling bryst eller 2 små
Fremgangsmåde
Skræl kartoffel og skær den i tern, kom den i et smurt ovnfast fad. Smør kylling bryst med lidt olie og drys med paprika, salt og peber. Kommes oven på kartoflen. Bages i ovnen på 175 g i ca. 20 minutter alt efter størrelse. Skyl hjertesalat og spidskål og skær den i strimler. Tomater kommes i ovnen til kyllingen efter 10 minutter. Skær peberfrugt, feta og avokado i tern. Anret nu salat, kål, grøntsager og feta. Pynt med kartofler, kylling i skiver, de bagte tomater selleri i strimler og ærteskud