Skaldyrssuppe med store rejer

Ingredienser til 2 kuverter
8 store tiger rejer 1 spsk olie 1/2 stilk citrongræs 1 spsk Ingefær (Skæres i tynde skiver) 1/4 del hakkede rød chili 1 lille håndfuld frisk Koriander 1 fed hvidløg 1/2 rødløg – i tern 1 stor dåse blendet tomater 1/ 2 l fiskefond eller fiske bouillon 5 spsk fiske sauce 1/2 dl. saucefløde 1 spsk. lime saft eller citron frisk basilikum eller andet som pynt
Fremgangsmåde
Pil tiger rejerne så der kun er skal på det yderste af halen. " kan også købes uden skal" Rejerne skal først i retten 5 minutter før servering Varm olien i en gryde. Tilsæt citrongræs, ingefær, chili, koriander, hvidløg og rødløg i tern. lad det syde i ca. 2 minutter. Tilsæt herefter de blendede tomater fiskefond og fiskesauce. Lad retten småsimre i ca.10 minutter. Smag til med lidt lime, sukker saucefløde, salt og peber " pas på med salt da fiskesauce er meget salt" Fjern citrongræs stilken igen og tilsæt nu rejerne. Retten er klar til servering efter 5 minutter.