Skaldyrssuppe med store rejer


Ingredienser til 2 kuverter

8 store tiger rejer 1 spsk olie 1/2 stilk citrongræs 1 spsk Ingefær (Skæres i tynde skiver) 1/4 del hakkede rød chili 1 lille håndfuld frisk Koriander 1 fed hvidløg 1/2 rødløg – i tern 1 stor dåse blendet tomater 1/ 2 l fiskefond eller fiske bouillon 5 spsk fiske sauce 1/2 dl. saucefløde 1 spsk. lime saft eller citron frisk basilikum eller andet som pynt

Fremgangsmåde

​Pil tiger rejerne så der kun er skal på det yderste af halen. " kan også købes uden skal" Rejerne skal først i retten 5 minutter før servering Varm olien i en gryde. Tilsæt citrongræs, ingefær, chili, koriander, hvidløg og rødløg i tern. lad det syde i ca. 2 minutter. Tilsæt herefter de blendede tomater fiskefond og fiskesauce. Lad retten småsimre i ca.10 minutter. Smag til med lidt lime, sukker saucefløde, salt og peber " pas på med salt da fiskesauce er meget salt" Fjern citrongræs stilken igen og tilsæt nu rejerne. Retten er klar til servering efter 5 minutter.

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest