Sommersalat

Ingredienser til 2 kuverter
Super let sommersalat
En håndfuld salat efter eget valg
1 lille rødløg
Friske basilikumblade
1 spsk olivenolie
12 -15 cherrytomater
50 g oliven
1 majs
2 champignon
1/4 dl rasp
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skyl champignon, dyp dem våde i raspen og sæt dem i en varm ovn på 200 C. i 10 minutter.
Rens majs og kog den i en gryde med vand ca. 15 minutter alt efter størrelse.
Snit salaten og anret i en salatskål.
Skyl cherrytomaterne, del dem i to og kom på salaten.
Snit rødløg i tynde strimler og kom dem på.
Den kogte majs skæres i tykke skiver og anrettes her på.
Pynt med oliven, basilikum og olivenolie.
Krydder med salt og peber på toppen.
Server salaten og de bagte champignon.
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d