top of page

Sommersalat



Ingredienser til 2 kuverter

Super let sommersalat


En håndfuld salat efter eget valg

1 lille rødløg

Friske basilikumblade

1 spsk olivenolie

12 -15 cherrytomater

50 g oliven

1 majs

2 champignon

1/4 dl rasp

Salt og peber




Fremgangsmåde


Skyl champignon, dyp dem våde i raspen og sæt dem i en varm ovn på 200 C. i 10 minutter.

Rens majs og kog den i en gryde med vand ca. 15 minutter alt efter størrelse.

Snit salaten og anret i en salatskål.

Skyl cherrytomaterne, del dem i to og kom på salaten.

Snit rødløg i tynde strimler og kom dem på.

Den kogte majs skæres i tykke skiver og anrettes her på.

Pynt med oliven, basilikum og olivenolie.

Krydder med salt og peber på toppen.

Server salaten og de bagte champignon.







24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page