Pesto


Ingredienser til 2 kuverter

1/4 bd basilikum 1/4 bd persille 1 fed hvidløg 1 dl koldpresset raps eller sesam olie 15 g pinjekerner 1 tsk æbleeddike eller almindelig eddike lidt parmesan Smag til med salt, peber, rørsukker

Fremgangsmåde

Skyl persille grundigt, Blend alle ingredienser sammen, Smag dem til med salt, peber og sukker Pesto kan laves på mange måder og smager helt fantastisk i kartoffelmos,

og som dressing på salaten

Bare det at sidde og dyppe brødet i ved tapasbordet eller på kødet en sommer dag på grillen

Mange bruger også pesto i kartoffelsalat, tapenade, brød eller i dressinger


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Selleri dip

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest