Stegt rødfisk på rødbederisotto

Ingredienser til 2 kuverter
400 g rødfisk eller torsk 1 spsk olivenolie 100 g risotto ris 1 dl grøntsagsfond 1 dl hvidvin 25 g frisk reven parmesan 1 lille rødbede 1 dl fiskefond 10 g Smør 1/2 agurk lidt Havsalt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Risotto Bag rødbeden mør i ovnen ved 200º i ca. 25 minutter. Køl af og flå den. Hak rødbeden i små tern med 2/3 til risotto og 1/3 til sauce. Varm olie op i en sauterpande, tilsæt ris og sauter et par minutter ved mediumhøjt blus. Tilsæt varm grønsagsfond, til risene er dækket, skru ned for blusset og lad simre uden låg, til fonden er absorberet. Tilsæt yderligere grønsagsfond og fortsæt på denne måde. Vend rødbedeternene i sammen med sidste portion fond og lad simre yderligere et par minutter. Vend til sidst parmesan og vin i risottoen, læg låg på gryden, tag gryden af blusset og lad stå i 5 minutter inden servering. Rødfisk