Stegte ris

GENBRUG DINE RIS PÅ EN SUPER LÆKKER MÅDE

Den er nem, kødfri og smager dejligt.

JA JA JA… ved godt at kød også er lækkert, men

det her er altså fantastisk🪴🪴






Dag 1

Stegte ris til 4 kuverter

500 g kogte ris

En wook eller dyb pande

lage:

2 spsk Olie

2 spsk Soja

1 tesk paprika

1 tesk karry

1 knold Ingefær

1 spsk chilisauce

Salt-peber


Grønt:

Et løg i tern

1/2 squash i tern

En håndfuld grønne bønner

En håndfuld sukker snaps

4 champignon i tern

1/2 citron

En håndfuld persille


Fremgangsmåde:

Alle grøntsager sauteres af i lagen og ris tilsættes.

Smag til med citron, salt og peber.


Kan serveres vegansk eller med kylling eller fisk DET DU HAR LYST TIL






Dag 2

De ris som du har gemt fra dagen før, kan bruges i denne skønne ret med wraps.

Du skal kun købe wraps og yoghurt så er du klar.

Tortillas wraps

Risrester

1 spsk yoghurt pr. wrap

Chilisauce

1/2 citron “den anden halvdel”

Ærteskud eller salat hvis du har

Lidt olie til stegning


Fremgangsmåde:

Kom 3-4 skefulde ris i hver wrap.

Smør kanterne med yoghurt tilsat lidt chilisovs. Fold pandekagen og steg den i lidt rapsolie på en pande.

Anret med citronsaft og pynt med lidt chilisovs og ærteskud.

Hilsen Christina







27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest