Stegte ris
GENBRUG DINE RIS PÅ EN SUPER LÆKKER MÅDE
Den er nem, kødfri og smager dejligt.
JA JA JA… ved godt at kød også er lækkert, men
det her er altså fantastisk🪴🪴

Dag 1
Stegte ris til 4 kuverter
500 g kogte ris
En wook eller dyb pande
lage:
2 spsk Olie
2 spsk Soja
1 tesk paprika
1 tesk karry
1 knold Ingefær
1 spsk chilisauce
Salt-peber
Grønt:
Et løg i tern
1/2 squash i tern
En håndfuld grønne bønner
En håndfuld sukker snaps
4 champignon i tern
1/2 citron
En håndfuld persille
Fremgangsmåde:
Alle grøntsager sauteres af i lagen og ris tilsættes.
Smag til med citron, salt og peber.
Kan serveres vegansk eller med kylling eller fisk DET DU HAR LYST TIL

Dag 2
De ris som du har gemt fra dagen før, kan bruges i denne skønne ret med wraps.
Du skal kun købe wraps og yoghurt så er du klar.
Tortillas wraps
Risrester
1 spsk yoghurt pr. wrap
Chilisauce
1/2 citron “den anden halvdel”
Ærteskud eller salat hvis du har
Lidt olie til stegning
Fremgangsmåde:
Kom 3-4 skefulde ris i hver wrap.
Smør kanterne med yoghurt tilsat lidt chilisovs. Fold pandekagen og steg den i lidt rapsolie på en pande.
Anret med citronsaft og pynt med lidt chilisovs og ærteskud.
Hilsen Christina