Syltede bolsjebeder med top


Ingredienser til 1 sylteglas 0,8 l

1 kg små bolsjebeder med top 1 spsk salt 6 dl eddike 1 dl vand 3 dl sukker 1 tsk hele rosenpeber 1 stort chalotteløg 1 stort hvidløg 1 appelsin


Fremgangsmåde

Beder koges næsten møre "der må godt være bid i"

Kommes straks i kold vand.

Skrællen fjernes, husk at bevare lidt af toppen. Eddike, vand, salt og sukker koges op og afkøles. Heri kommes rosenpeber, appelsin i skiver, hvidløg i tern og chalotteløg i ringe. Skold sylteglassene så de er klar til bederne. Kom beder i glassene skiftevis med lagen, så appelsinerne og løg fordeles. Lukkes til og afkøles.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest