Syltede grøntsager


Ingredienser til 1 stort sylteglas

6 store gulerødder 1 pastinak 1 persillerod 1 hvidløg 2 store rødløg 1 rødt æble 1/4 blomkål

Lage: 2 dl vand 4 dl sukker 1/2 l dl eddike 1 tsk anisfrø En skærmdild, hvis du kan få

Salt og peber


Fremgangsmåde


Kog vand/eddike op med sukker anisfrø, salt og peber Rens og skral gulerødder, persillerod, pastinak og skær dem ud som vist på billedet

Lad æblet beholde skral og blomkål sine buketter

Hvidløg og løg ordnes Hæld det hele i den varme lage og lad det små simre med i 5 minutter

Grøntsagerne afkøles og hældes på et sylteglas

Sættes på køl

Kan holde op til 3 måneder i køleskab

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest