Syltede rødder i mange farver


Ingredienser til 1 sylteglas på 800 ml

Marinade:

500 g rødder i flere farver 1 bundt persille

20 g ingefær

1/2 chili

10 g pinjekerner Syltelage

1/2 l lager eddike

1 dl vand 450 g sukker Salt og peberkorn


Fremgangsmåde

Kog eddike og vand op sammen med sukker tilsæt 2 hele peberkorn Skræl gulerødder og skær dem i skiver

Skyl persille og rens chili og ingefær

Blend persille, ingefær, chili, pinjekerner og lidt salt

Vend det i rødderne og bag dem i ovnen ved 165 grader i 30 minutter. Hæld rødderne på et sylteglas og tilsæt eddike lagen Når de er afkølet stilles de på køl Holdbarhed: 10 dage på køl


0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest