Syltede rødløg


Ingredienser til 1 sylteglas 0,5 l

6 rødløg 3 dl lager eddike 1 dl sukker 5 g salt 1 stjerne anis

Fremgangsmåde


Rødløg skæres i strimler, kommes i et sylteglas.

Opskrift på lagen: Kog eddike op med salt og sukker.

Tilsæt stjerne anis og lad det trække i lagen. Hæld så lagen over løgene og lad det afkøle.

Sæt låg på og kom dem på køl.

Syltede rødløg er altid noget som bringer glæde på frokostbordet.

De kan bruges i så mange retter, sandwich, hjemmelavet fastfood og salater


Tip:

Mangler saucen lige et pift, kan jeg anbefale dig at bruge disse uundværlige løg.

God fornøjelse

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest