Teboller

Ingredienser til 25 boller
1 l vand
1 spsk salt 1 the brev "frugt smag" 2 dl grov majsmel 25 g gær 1 tsk honning Ca 200 g sigtemel Ca 200 g fin durum Ca 1000 g hvedemel 1 æg
Fremgangsmåde
Kog en liter vand op og lad et tebrev efter eget valg, trække i vandet til der rammer stuetemperatur Udblød herefter gæren heri sammen med honning og salt Tilsæt 2 dl Groft majsmel "gem dog lidt til pynt på toppen" samt 200 g sigtemel Æltes nu godt sammen med den fine durum og hvedemelet til dejen slipper skålen Lad den hvile i 30 minutter et lunt sted
Ælt dejen med lidt mel på bordet og form til boller på en ovnplade
Lad boller ned stå i 15 minutter og tænd ovnen på 180 grader
Smør dejen med hele æg som er pisket og majsmel. Bages på 180 grader i ca 20 minutter alt efter størrelse
Har du et stege termometer skal det vise 90 grader