Gazpaciosuppe

Ingredienser til 2 kuverter
1 dåse flåede tomater
1 bakke Cherry tomater
1 stykke ristet toastbrød
1/2 løg
1 hvidløg
1/2 agurk
1/2 rød peberfrugt
1/2 citron
1 håndfuld basilikum
10 g pinjekerner eller mandler
1 spsk portvin
Salt, peber og lidt sukker
Pynt:
Lidt af agurken som vist på billedet
2 skefuld yoghurt
China rose eller anden pynt
Fremgangsmåde
Først blendes de flåede tomater med en stavblender og sigtes fri for kerner
Skyl de små tomater og tilsæt dem de sigtede tomater
Rist dit toastbrød og skær det i tern
Skær løg, peberfrugt og agurk i tern "husk at gemme til pynt"
Tilsæt citron, hvidløg, basilikum, pinjekerner og brødet
Giv det lidt salt, sukker, peber og portvin
Bland det hele sammen og smag til med salt "hvis det mangler"
Suppen skal være kold og kan anrettes i god tid
Pynt med, yoghurt, agurk og China rose
Gazpacho stammer fra Andalusien og passer rigtig godt til en varm sommeraften