Gazpaciosuppe


Ingredienser til 2 kuverter


1 dåse flåede tomater

1 bakke Cherry tomater

1 stykke ristet toastbrød

1/2 løg

1 hvidløg

1/2 agurk

1/2 rød peberfrugt

1/2 citron

1 håndfuld basilikum

10 g pinjekerner eller mandler

1 spsk portvin

Salt, peber og lidt sukker


Pynt:

Lidt af agurken som vist på billedet

2 skefuld yoghurt

China rose eller anden pynt


Fremgangsmåde


Først blendes de flåede tomater med en stavblender og sigtes fri for kerner

Skyl de små tomater og tilsæt dem de sigtede tomater

Rist dit toastbrød og skær det i tern

Skær løg, peberfrugt og agurk i tern "husk at gemme til pynt"

Tilsæt citron, hvidløg, basilikum, pinjekerner og brødet

Giv det lidt salt, sukker, peber og portvin

Bland det hele sammen og smag til med salt "hvis det mangler"

Suppen skal være kold og kan anrettes i god tid

Pynt med, yoghurt, agurk og China rose


Gazpacho stammer fra Andalusien og passer rigtig godt til en varm sommeraften


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest