Tomatsuppe

Ingredienser til 2 kuverter
2 dåser flåede tomater
2 spsk rapsolie
1 løg
1/2 chili
1 fed hvidløg
1 tsk røget paprika
1 skive ristet brød
1 rød peberfrugt
1 bakke cherrytomater
1 stk porrer
1 lille bakke ærteskud
Salt, sukker og peber
Fremgangsmåde
Sauter i en gryde, olie løg i tern, chili, hvidløg, paprika, peberfrugt i tern og cherrytomater i halve
Kom de flåede tomater i og lad det koge i 15 minutter
Tilsæt 1 dl vand, hvis du syntes der er for lidt
Rist brødet godt og kom det i suppen
Blend nu hele suppen og lad den små simre
Rens porrer for jord og snit dem i ringe
Tilsæt 3/4 del suppen og gem resten til pynt
Smag suppen til med salt, sukker og peber
Anret og pynt suppen af med porrer og ærteskud