Vegansk efterår

Ingredienser til 2 kuverter Kun 170 kcal kuverten
1 spsk olie
1 rødløg i strimler
1 peberfrugt i grove stykker
300 g søde kartofler i skiver
1 stor gul bede i skiver
2 store gulerødder
1/4 knoldselleri
50 g rødspidskål
4 dåser blendet flåede tomat
1 fed hvidløg
15 g ingefær
1/4 chili
1 tesk timian
Smag til med salt, sukker og peber
Fremgangsmåde
Kom olie i en gryde og sauter løg i strimler.
Skræl alle beder, rødder og søde kartofler, grøntsager og skær dem i grove skiver.
Sauter dem i gryden med olie.
Tilsæt peberfrugt under svag varme sammen med hvidløg, timian, chili og ingefær.
Blend tomater og kom dem i gryden.
Skyl tomat dåserne med lidt vand og kom det i.
Lad det småsimre i 40 minutter til bederne og rødder er møre og saucen reduceret.
Smag til med sukker, salt og peber.
Denne ret er helt vegansk, meget mættende og indeholder kun 170 kcal per person.
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d