Vegansk efterår





Ingredienser til 2 kuverter Kun 170 kcal kuverten


1 spsk olie

1 rødløg i strimler

1 peberfrugt i grove stykker

300 g søde kartofler i skiver

1 stor gul bede i skiver

2 store gulerødder

1/4 knoldselleri

50 g rødspidskål

4 dåser blendet flåede tomat

1 fed hvidløg

15 g ingefær

1/4 chili

1 tesk timian

Smag til med salt, sukker og peber


Fremgangsmåde


Kom olie i en gryde og sauter løg i strimler.

Skræl alle beder, rødder og søde kartofler, grøntsager og skær dem i grove skiver.

Sauter dem i gryden med olie.

Tilsæt peberfrugt under svag varme sammen med hvidløg, timian, chili og ingefær.

Blend tomater og kom dem i gryden.

Skyl tomat dåserne med lidt vand og kom det i.

Lad det småsimre i 40 minutter til bederne og rødder er møre og saucen reduceret.

Smag til med sukker, salt og peber.


Denne ret er helt vegansk, meget mættende og indeholder kun 170 kcal per person.




19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest