top of page

Veganske safler


Ingredienser til 10 safler


1 dåse kikærter

50 g champignon

50 g kogt knoldselleri

1/2 løg

Lidt væde fra sellerivand

2 spsk sesam olie

Salt og peber


Topping:

1 tesk olie

1/2 æble

1 rødløg

1 rød peberfrugt

1 lille stykke ingefær

1/4 chili

1 spsk sukker

Salt og peber


Fremgangsmåde


Rens knoldselleri og skær dem i tern, koges i en gryde hvor vandet lige dækker i 10 minutter

Rens champignon og kom den i en skål sammen med kikærter og løg i tern

Tilsæt de kogte selleri og 1 spsk sesamolie

Blend det hele sammen, tilsæt eventuelt lidt af sellerivandet hvis du syntes den er lidt for tør

Smag til med salt og peber

Saflerne steges på en pande med lidt olie 2-3 minutter på hver side

Serveres med topping

Et halvt æble i både, kommes i en gryde med lidt olie sammen med løg i skiver, peberfrugt i lange strimler, ingefær, chili, sukker, salt og peber

Er færdigt når det er blødt og chutney agtigt

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page