top of page

Vegetar tulipaner


Ingredienser til 2 kuverter


Blomsten:

1 stor sød kartoffel

2 håndfulde frisk spinatblade

50 g feta

1 tesk sesamolie

Lidt salt og peber

1/2 cirron

Raps olie til stegning


Fremgangsmåde


Skræl kartoflen og snit den i lange ultra tynde skiver.

Steg skiverne på hver side til de er lysebrune, på en pande med lidt olie.

Skyl spinatbladene og ryst dem godt. Blend dem sammen med feta, saften af en halv citron og lidt salt og peber.

Pas list på med saltet, da feta godt kan indeholde meget salt i sig selv.

Smør skiverne og rul dem som vist i filmen.

Roserne bages i ovnen på 175 gr. I 10 minutter Inden servering.

Nemt og enkelt


Salaten:

1 bakke cherry tomater i halve

1/2 løg i tern

1/4 agurk i tern

1/4 del mango i tern

Lidt mangodressing

Frisk dild


Tilbehør:

Edamame bønner fra frost. Koges op og anrettes med chilisauce

Fladbrødet er fra @Netto


34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page