Vegetarisk forår
Ingredienser til 2 kuverter
1/2 rød snack peberfrugt
2 æg
200 g søde kartofler
2 spsk olie til stegning af kartofler, peberfrugt og æg
2 radiser
2 asparges
1/2 bundt purløg
1 spsk BQ ketchup
Salat efter eget valg
Salt og peber
Pynte blomst fra forårshaven
Fremgangsmåde
Start med at skrælle de søde kartofler, skær dem i skiver og steg den ved moderat varme på en pande med lidt olie.
Skær peberfrugten i 2 lange baner og steg dem med på kartoffelpanden.
Skyl salat og kom det i bunden af 2 tallerkner.
Skyl både asparges og radiser, skær dem i passende skiver.
Anret den stegte peber på salaten.
Når kartoflen er mør, anrettes den ovenpå peberfrugten.
Brug kartoffelpanden og slå de 2 æg ud, vend når de kan slippe panden.
Anret æggene oven på kartoflerne og kom BQ ketchup på.
Krydder med salt og peber.
Pynt retten med asparges, radiser, purløg og blomster.

Det smager så dejligt og kan sagtens gå for et aftensmåltid.