top of page

Vegetarisk forår


Ingredienser til 2 kuverter


1/2 rød snack peberfrugt

2 æg

200 g søde kartofler

2 spsk olie til stegning af kartofler, peberfrugt og æg

2 radiser

2 asparges

1/2 bundt purløg

1 spsk BQ ketchup

Salat efter eget valg

Salt og peber

Pynte blomst fra forårshaven


Fremgangsmåde


Start med at skrælle de søde kartofler, skær dem i skiver og steg den ved moderat varme på en pande med lidt olie.

Skær peberfrugten i 2 lange baner og steg dem med på kartoffelpanden.

Skyl salat og kom det i bunden af 2 tallerkner.

Skyl både asparges og radiser, skær dem i passende skiver.

Anret den stegte peber på salaten.

Når kartoflen er mør, anrettes den ovenpå peberfrugten.

Brug kartoffelpanden og slå de 2 æg ud, vend når de kan slippe panden.

Anret æggene oven på kartoflerne og kom BQ ketchup på.

Krydder med salt og peber.

Pynt retten med asparges, radiser, purløg og blomster.



Det smager så dejligt og kan sagtens gå for et aftensmåltid.

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page