top of page

Verdens hurtigste wok med kylling


Ingredienser til 2 kuverter

200 kcal pr kuvert


1 spsk olie

8 g ingefær

1 fed hvidløg

1 spsk karry

250 g kyllingefilet

1 rødløg

150 g grøn spidskål

150 g rødspidskål

15 g grønkål

Salt og peber


Fremgangsmåde


Find din wokpande frem eller brug en høj pande.

Skær rødløg i strimler og hvidløg i tern.

Skræl ingefær og skær den i tern.

Kom olien på en pande og varm det moderat op så det ikke brænder på.

Sauter løg, hvidløg og ingefær heri.

Skær kyllingefilet i strimler og kom det i panden.

Krydder med karry, salt og peber og lad det syde til kyllingen er mør.

Snit dine spidskål i strimler og kom dem i panden.

Snit grønkål "vent dog med at komme det i, inden maden serveres, så holder den sig sprød og lækker"

Se filmen her




107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page