Verdens hurtigste wok med kylling

Ingredienser til 2 kuverter
200 kcal pr kuvert
1 spsk olie
8 g ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk karry
250 g kyllingefilet
1 rødløg
150 g grøn spidskål
150 g rødspidskål
15 g grønkål
Salt og peber
Fremgangsmåde
Find din wokpande frem eller brug en høj pande.
Skær rødløg i strimler og hvidløg i tern.
Skræl ingefær og skær den i tern.
Kom olien på en pande og varm det moderat op så det ikke brænder på.
Sauter løg, hvidløg og ingefær heri.
Skær kyllingefilet i strimler og kom det i panden.
Krydder med karry, salt og peber og lad det syde til kyllingen er mør.
Snit dine spidskål i strimler og kom dem i panden.
Snit grønkål "vent dog med at komme det i, inden maden serveres, så holder den sig sprød og lækker"
Se filmen her