Broccoli tapenade


Ingredienser til 2 kuverter

1 stok af broccoli 1/4 bdt persille 1 fed hvidløg 1 dl græsk yoghurt 75 g feta 1 tsk æbleeddike eller almindelig eddike Smag til med salt, peber, rørsukker

Fremgangsmåde

Skær de fleste broccoli hoveder af og brug som grøntsag til retten Resten af stokken koges til den er mør og vandet hældes fra Skyl nu persillen grundigt Blend broccolistokken sammen med persille, hvidløg, feta og eddike Vend yoghurt i og smag den til med salt, peber og sukker


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Selleri dip

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest