Profil

Tilmeldingsdato: 16. feb. 2021

Om
0 Synes godt om modtaget
0 Kommentar modtaget
0 Bedste svar

Jeg hedder Christina og er kok.

Er gift med min mand Henrik. Vi bor samme med vores yngste søn i et dejligt hus i Jyllinge. Henrik og jeg har 3 børn Simone, Joachim, Anton og et dejligt barnebarn Malias

Jeg er en ung Mormor “syntes jeg i hvertfald selv”😂😂

I nogens øjne måske for gammel til dette bloggeri men jeg har masser at gi’

Heldigvis fejler min passion for god mad ikke noget🥦🍎

Min erfaring, gode madvaner vil jeg da gerne vise frem. Både den helt almindelige hverdag til den profesionelle kokke del.


Som følger vil du oplever både min hverdag i køkkenet, møde min familie samt få mange lækre opskrifter, små fif, gode råd og møde nye råvarer du måske ikke har smagt før.

Jeg har stor interesse i mættende retter med mindre kcal og flere grøntsager. 🥦 Miljøet skal vi passe på sp derfor spiser vi meget mindre kød. Jeg elsker tapas og derfor glæder jeg mig til at dele små lækre tapasretter, dip og tapenader med jer.

🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳

Lidt om mit arbejdsliv…

Jeg har udviklet opskrifter fra jeg var ganske ung. fooddesign.dk blev en realitet i 2005, jeg har arbejdet sammen med mange skønne mennesker gennem årene.

I dag er jeg så heldig at gøre det sammen med min datter Simone. Vi har sammen skabt Foodaway.dk og elsker at lave mad til fester. Vi har gode anmeldelser og det er vi stolte over.

Jeg er nysgerrige og elsker at teste og udvikle veganske og vegetariske retter. Gennem mit arbejde har jeg kontakt til de bedste leverandører som giver mig indspark og nye ideer

Jeg håber du vil finder vores opskrifter og blogindslag inspirerende og lette at tilberede. De kærligste hilsner Christina Nyby-Harder

C
Christinas krydderier

Christinas krydderier

Admin
Flere handlinger